Skip to main content

Alegerea vacanței de vis? Cu NaCesty (și Google Maps) este ușor!

By April 12, 2019March 18th, 2020Testimonial

Agenția de turism NaCesty.cz, un lider de căutare pentru tururi, cazare și bilete de avion, oferă tururi de la agenții de turism germane către clienții cehi. Compania este specializată în vânzări pe internet și este cunoscută pentru a investi de două ori mai mult în dezvoltare decât în ​​marketing. Google Maps a fost utilizat pentru a îmbunătăți serviciile oferite încă din 2015, când a început cooperarea cu Globema.

Provocări

Compania este pe piața din Cehia din 2004 și pe măsură ce NaCesty.cz crește, ea a fost întotdeauna concentrată pe oferirea de servicii mai bune decât concurenții lor. Acesta este motivul pentru care NaCesty.cz a avut nevoie, printre altele, de o platformă de hartă care poate fi utilizată pentru găsirea și afișarea celor mai bune aeroporturi de plecare. Motivul este că găsirea celor mai apropiate aeroporturi, care operează zborurile către destinații adesea foarte exotice, nu este o sarcină banală nici măcar pentru călătorii cu experiență.

Soluţii

NaCesty.cz a ales Google Maps, cea mai actualizată și scalabilă platformă de hartă din lume, deoarece oferă o acoperire globală, date bogate și în timp real, binecunoscuta interfață de hartă, pe care utilizatorii o adoră-completând implementarea serviciile web sunt foarte ușoare. Datorită implementării serviciilor de hartă, numărul de utilizatori și clienți a crescut, iar costul de asistență a clienților a fost redus.

  • găsirea celor mai apropiate aeroporturi de plecare pe baza locației utilizatorului și calcularea distanțelor de călătorie prin serviciul Distance Matrix API
  • selectarea aeroporturilor de plecare din hartă în mod interactiv
  • afișarea pe o hartă interactivă a tuturor hotelurilor din destinația selectată
  • posibilitatea filtrării hotelurilor afișate pe hartă în funcție de diferiți parametri
  • imagini aeriene ale locației unui anumit hotel oferă posibilitatea de a explora zona

980000

persoane vizitează site-ul Nacesty.cz anual

4500

clienţi rezervă călătorii cu NaCesty.cz în fiecare an

60000

oferte hoteliere prin intermediul site-ului web NaCesty.cz
Folosind Google Maps, am construit un site web care simplifică alegerea clienților pentru cele mai bune destinații și hoteluri. De asemenea, primesc ajutor în selectarea celor mai convenabile aeroporturi de plecare. Oamenii nu doresc ca rezervarea călătoriei în vacanță să fie stresantă. Cu Google Maps, am reușit să facem din aceasta o experiență ușoară și plăcută.
Václav Uher, Co-founder and Managing Director, NaCesty.cz