Skip to main content

Am obținut specializarea Google Cloud Partner Location-Based Services!

By January 10, 2020May 18th, 2020Business Location Services, Google Maps

Google Cloud a recunoscut competența noastră tehnică și succesul în furnizarea de servicii bazate pe locație. Tocmai ni s-a acordat specializarea Location-Based Services!

Prin câștigarea acestei specializări în Programul Google Cloud Partner Specialization, ne-am dovedit expertiza în crearea de soluții pentru clienți în domeniul Location-Based Services folosind tehnologia Google Cloud Platform. Programul de specializare a partenerilor Google Cloud este conceput pentru a oferi clienților  parteneri calificați care au demonstrat competență în dezvoltarea și furnizarea de soluții și servicii specializate – la fel ca noi!

Specializarea în Location-Based Services este acordată partenerilor care au dovedit un succes semnificativ în construirea și administrarea aplicațiilor folosind Google Maps Platform și Google Cloud Platform atât în medii web cât și în medii mobile. O altă cerință pentru specializare este prezentarea a cel puțin doi Arhitecți Cloud Profesioniști (Professional Cloud Architects) și cel puțin patru dezvoltatori de platforme Google Maps (Google Maps Platform Developers) certificați.

Vedeți soluțiile noastre Location-Based: