Skip to main content

Business Location Services – gestionați prezența companiei dumneavoastră cu Google

By February 12, 2020May 12th, 2020BLS, Business Location Services, Google Maps

Gestionarea corectă a datelor referitoare la locațiile unei companii înseamnă o poziție mai înaltă în clasamentul Google (ranking) și un profit mai mare. Este posibil să nu aveți timp să vă ocupați de actualizarea informațiilor despre diferite locații sau să gestionați recenziile clienților. În acest caz, Business Location Services vă vine în ajutor! Oferim acest serviciu în colaborare cu compania austriacă g-Xperts. g-Xperts este partener Google de mai mulți ani, ca și Globema.

Mai exact, ce este Business Location Services?

Datele valide permit clienților să găsească locația companiei și programul de lucru. BLS este un serviciu complex pentru gestionarea datelor bazate pe locație Este dedicat rețelelor comerciale (magazine), instituțiilor financiare (bănci), oficiilor poștale, benzinăriilor și altor companii care au multe locații la diferite adrese.

Cum  funcționează?

A avea date actualizate în sistemele dvs. interne înseamnă automat informații actualizate în Google. Actualizarea datelor este un proces constant, nu doar un import ocazional de date. API-ul pe care îl utilizăm pentru a trimite date prin intermediul platformei noastre de servicii bazate pe locație funcționează în acest mod. Experților noștri le pasă de calitatea datelor locațiilor dvs., de respectarea ghidurilor Google, de curățarea și corectarea datelor  pentru a îmbunătăți SEO.

Gestionați reputația companiei

Recenziile clienților sunt un feedback valoros. Este important să le răspundeți în mod regulat.  Este oportunitatea perfectă de a consolida relațiile cu clienții. Panoul nostru de recenzii include vizualizarea datelor din toate locațiile dvs. Echipa poate răspunde la  recenziile clienților prin intermediul acestuia. Evaluările pot fi filtrate după diferite criterii și pot fi descărcate pentru analiză.

Ștergeți intrări duplicate și nevalide

Greșelile din descrierea unei localizări și codurile poștale sau numerele de telefon nevalide și programul de lucru neactualizat reprezintă o mare problemă pentru companiile mari. Acestea agravează pozițiile în clasament și dăunează SEO. Serviciile de localizare a afacerilor ajută la îmbunătățirea acestor date și la actualizarea acestora în Google Maps. Înscrierile Google depășite, nevalide sau duplicate sunt identificate și șterse de către experții noștri într-un proces continuu, pe baza unor criterii diferite de căutare.

De ce merită BLS?

Merită pentru că salvează timpul  tău. Nu este necesar să gestionați Google My Business pe cont propriu. Datorită BLS ne puteți folosi cunoștințele, implicarea și parteneriatul cu Google. Experții BLS gestionează zeci de mii de locații din întreaga lume. Am învățat toate trucurile și cunoaștem toate indiciile – de la prima introducere a locației, trecând prin clasificare, până la preluarea locațiilor existente din Google (claim ownership).

Partenerii noștri

g-Xperts sunt creatorii aplicației BLS și specialiști în aplicații de geolocalizare și aplicații bazate pe cloud. Compania a fost fondată în 2011 la Viena. Pe lângă faptul că sunt parteneri Google, g-Xperts sunt un partener preferat CARTO și partener Lucidworks Gold.