Skip to main content

Google Partener Premier

By March 4, 2020May 18th, 2020Google Maps

Este confirmat! Ni s-a acordat încă o dată statutul de partener Google Cloud Premier în zona Google Maps. Am primit această veste minunată la începutul lunii martie ? Aflați ce cerințe am avut de îndeplinit pentru a vă menține statutul și cum vă avantajează!

Ne-am menținut rezultatele excelente

Acest lucru se datorează clienților API-urilor Google Cloud și Maps, care au încredere în noi în furnizarea serviciilor. În oferta noastră veți găsi soluțiile și pachetul de servicii - de la analiză, consultanță, instruire și asistență până la implementarea finală.

Ne dezvoltăm

Am obținut 45 (!) Certificate Google, care acoperă vânzările Google Maps, arhitectura, siguranța și crearea de soluții bazate pe platforma Google Cloud.

Clienții noștri reușesc

Poveștile lor de succes dovedesc că utilizarea serviciilor Maps poate duce la avantaje uriașe, indiferent de dimensiunea industriei sau a companiei. Puteți citi despre unele implementări Google Maps aici:

Prin urmare, ne-am dovedit expertiza ca furnizor de servicii bazat pe locație! 🙂

Care sunt avantajele colaborării cu un partener Google?

Lucrăm cu Google din 2012 și deținem titlul de singurul partener Google Cloud Premier din Polonia şi Romania din 2015 – știm ce facem când vine vorba de hărți 🙂 Contactati-ne  – vă vom ajuta să folosiţi  servicii bazate pe locație adaptate pentru afacerea dvs.!