Skip to main content

Google Cloud este recunoscut în Gartner Magic Quadrant 2020

By September 21, 2020November 2nd, 2020Blog

Ne face plăcere să vă informăm că Google Cloud a fost recunoscut în Magic Quadrant, raportul anual al celei mai importante companii de cercetare din lume, Gartner. Gartner a plasat Google în Magic Quadrant ca unul dintre cei trei lideri mondiali ai pieței serviciilor cloud.

În cel mai nou raport, Google Cloud a fost numit unul dintre liderii categoriei Servicii de infrastructură și platformă cloud.

Ce este Magic Quadrant?

Gartner Magic Quadrant este un raport care își propune să ofere industriei IT o perspectivă aprofundată asupra tendințelor pieței și pozițiilor actorilor cheie din sector. Gartner arată rolurile anumitor companii în context larg și între ele.

 

Pentru a fi calificate în raportul Magic Quadrant, companiile trebuie să îndeplinească multe condiții referitoare la zonele lor de operare, numărul de clienți și altele.

În calitate de partener Google, suntem mândri de această recunoaștere. Globema cooperează cu Google pe piețele Europei Centrale și de Est din 2012. În 2015, am primit cel mai înalt statut de parteneriat existent, Premier Partner. Aflați mai multe despre soluțiile și serviciile noastre bazate pe Google Cloud, care includ, de exemplu, Google Maps Platform.