Skip to main content

Premiul nostru colorat de la Google. Faceți cunoștință cu soluțiile noastre hărți!

By December 11, 2020January 12th, 2021Blog, Google Maps
location-based-services-google

La începutul acestui an, Globema a fost recunoscută în programul Google Cloud Partner Specialization. Am primit specializarea Servicii bazate pe locație. A face parte din programul Google Cloud Partner Specialization este dovada competenței noastre în dezvoltarea și furnizarea de soluții specializate. Cu acest premiu, Google a recunoscut competența și succesul nostru tehnic în furnizarea de servicii bazate pe locație.

Recunoașterea în programul de specializare Google Cloud Partner vine cu o statuetă pe care am primit-o la începutul lunii noiembrie. Fiecare premiu pe care îl obținem ne face foarte fericiți, dar acesta este cu siguranță cel mai colorat pe care îl avem în portofoliu!

Ce aplicații Globema utilizează tehnologiile Google?

Faceți cunoștință cu produsele noastre care utilizează componente Hărți. După cum puteți vedea, nu ne odihnim pe lauri. Continuăm să creăm noi soluții – două dintre ele au ieșit anul acesta. Aflați cum vă pot sprijini afacerea!

  • GeoTask Planner – Serviciu cloud API care vă ajută la planificarea optimă a sarcinilor și rutelor.
  • GeoTask Planner Portal – serviciu pentru automatizarea planificarii sarcinilor si rutelor ce poate fi accesată de pe un browser. Este foarte ușor de utilizat: pur și simplu încărcați un fișier Excel cu informații despre sarcini și angajați, iar GeoTask Planner Portal planifică automat rute și distribuie sarcini între angajații dvs. de pe teren.
  • GeoTask – sistem de gestionare a sarcinilor in teren, ce optimizează distribuția și programarea sarcinilor și monitorizează progresul lucrărilor în timp real.
  • GeoTraxx – o aplicație pentru planificarea rutelor optime adaptate diferitelor modele de afaceri. GeoTraxx reduce semnificativ costurile de transport.

Mai mult decât o simplă ofertă

Succesul în dezvoltarea soluțiilor bazate pe Google Cloud nu este suficient pentru a primi specializarea Servicii bazate pe locație. De asemenea, trebuia să avem cel puți două certificate Professional Cloud Architect și cel puțin patru certificate Google Developer Platform. Globema a îndeplinit aceste cerințe, iar noile noastre produse sunt mai mult decât îmbogățirea ofertei noastre. Acestea sunt, de asemenea, rezultatul dezvoltării competențelor noastre în tehnologia Google Cloud.

Aflați mai multe

Dacă vă gândiți să folosiți soluții sau servicii Google Cloud, cum ar fi produsele API Maps, nu ezitați să ne contactați! Vă reamintim cele 7 motive pentru care lucrați cu partenerul Google Premier 🙂