Skip to main content

Soluții Google Maps Platform pentru afaceri: Store Locator Plus si Checkout

By December 11, 2020January 12th, 2021Blog, Google Maps, retail
store-locator-checkout

Platforma Google Maps oferă funcționalități care ajută companiile să își direcționeze vânzările online către offline și să îmbunătățească experiențele clienților. Acestea permit clienților să cerceteze produsele online și să aleagă cel mai apropiat magazin pentru ridicare și simplifică procesul de plată. Google a creat Ghidul celor mai bune practici: soluții de vânzare cu amănuntul ale platformei Google Maps, care prezintă Store Locator Plus și Checkout.

Store Locator Plus: permiteți clienților să găsească și să navigheze către magazinul dvs.

Store Locator Plus este combinația optimă de API-uri pentru a construi serviciul care vă ajută clienții să vă găsească magazinele sau restaurantele aflate în cea mai apropiată locație. Graficul de mai jos prezintă elementele esențiale pentru o implementare îmbunătățită a localizatorului de magazine:

Checkout: ajutați-vă clienții să accelereze procesul de checkout cu introducerea de adresă predictivă

Cumpărăturile și comenzile online sunt acum o parte inseparabilă a vieții noastre. Clienții se așteaptă la o experiență de plată fără probleme, indiferent dacă cumpără un serviciu de livrare în aceeași zi, rezervă un taxi sau comandă cină. Cu toate acestea, introducerea adresei pentru facturare și expediere, în special pe dispozitivele mobile, rămâne un domeniu care poate fi consumator de timp și deranjant. Soluția Checkout oferă introducerea rapidă, predictivă a adresei și constă din elemente prezentate în graficul de mai jos:

Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea și implementarea oricăreia dintre soluțiile Google Maps Platform!