Skip to main content

Mai folosiți client-ID? Nu uitați că Google Cloud Support Portal se va închide

By March 2, 2021March 22nd, 2021Blog

Dorim să reamintim tuturor clienților platformei Google Maps, care utilizează în continuare „vechiul” cod de client în loc de „noile” chei API că Google Cloud Support Portal se va închide la 31 martie 2021. Acesta va fi înlocuit de Google Cloud Console, care va oferi toate capacitățile administrative pentru gestionarea implementării Google Maps.

Începând cu 31 martie 2021, Google Cloud Support Portal va fi închis. Toate setările dvs. au fost deja migrate automat în Cloud Console – gestionarea ID-ului clientului este acum disponibilă în pagina Credentials din secțiunea Maps Platform.

Rapoartele de utilizare a planului Google Maps Premium și Maps Platform Analytics nu vor mai fi disponibile când Google Cloud Support Portal este dezactivat. Pe termen lung, recomandăm tuturor clienților noștri să utilizeze chei API. Prin urmare, vă sugerăm să înlocuiți ID-ul clientului cu chei API în timpul următoarei actualizări a codului de aplicație.

Cum să gestionați codul de client în Google Cloud Console?

1. Click pe acest link și accesați pagina Credentials pentru a vedea opțiunile de administrare. Pentru editarea configurației URL a client-id-ului, faceți click pe simbolul pentru editare:
2. Pentru adaugarea de URL-uri click pe „ADD URLS“:
3. Puteți adăuga mai multe domenii aici:

Pentru mai multe informații despre diferențele dintre Google Cloud Console și Google Support Portal, nu ezitați să contactați specialistul nostru. De asemenea, oferim asistență pentru migrarea de la ID-ul clientului la cheile API.

Contactați-ne