Skip to main content

API-ul Places primește actualizări. Ce este nou pentru utilizatorii site-ului și aplicației dvs.?

By February 22, 2023Blog, Google Maps

API-ul Places face parte din platforma Google Maps. Acest API ne oferă acces la evaluări, recenzii și informații despre peste 200 de milioane de locuri și companii din întreaga lume. Echipa Google a pregătit câteva actualizări noi pentru API-ul Places. Acum veți putea prezenta și mai multe informații utilizatorilor dvs. Citiți despre noile funcții și utilizați-le pentru a îmbunătăți satisfacția utilizatorilor și pentru a obține clienți noi!

Adăugați informații pentru persoanele cu dizabilități

Acum, API-ul Places vă permite să adăugați date de accesibilitate. Prin urmare, aplicațiile și site-urile dvs. web pot ajuta utilizatorii să știe dacă o destinație are acces fără scări și intrări late de cel puțin 1 metru. Acest lucru este util pentru oricine cu probleme de mobilitate, dar și pentru persoanele cu cărucioare, bagaje sau alte articole grele și voluminoase.

Afișați orarele speciale și secundare de funcționare

Pe lângă orele dvs. obișnuite de deschidere, acum puteți adăuga orarele de funcționare speciale și secundare. Orele speciale de deschidere pot fi utile atunci când trebuie să schimbați temporar programul locației, de exemplu, pentru sărbători. Orele secundare de deschidere sunt soluția perfectă pentru companiile care oferă diferite servicii la ore diferite. De exemplu, un drive-thru poate avea alte ore de lucru decât sala de mese la un restaurant.

Afișați o scurtă descriere a companiei dvs

Fiecare loc de pe Google Maps poate avea o descriere pe un rând, un așa-numit rezumat editorial. Mulți proprietari i-au cerut Google să-l facă disponibil prin API-ul Places. Acum puteți afișa scurte descrieri ale locațiilor dvs. în aplicațiile dvs. și limba preferată.

Fiecare loc de pe Google Maps poate avea o descriere pe un rând, un așa-numit rezumat editorial. Mulți proprietari i-au cerut Google să-l facă disponibil prin API-ul Places. Acum puteți afișa scurte descrieri ale locațiilor dvs. în aplicațiile dvs. și limba preferată.

Publicați atribute despre serviciile de luat masa și de cumpărături

Utilizatorii care caută restaurante online îți vor alege localul doar dacă oferiți suficiente informații. Oferiți mâncare la pachet? Clienții pot rezerva mese? Aveți opțiuni vegetariene? API-ul Locații are acum câmpuri de date pentru serviciile de luat masa și de cumpărături, astfel încât să puteți afișa mai multe informații și să ajutați utilizatorii să vă aleagă localul.

Sortați și traduceți automat recenziile

Cu API-ul Places, puteți afișa recenzii despre locațiile dvs. scrise de utilizatorii Google. Înainte, dezvoltatorii nu puteau alege ce recenzii vor apărea pe site-uri web și aplicații. Dar acum, cu un nou parametru review_sort, puteți alege să afișați cele mai relevante sau cele mai noi recenzii. În plus, API-ul Places poate returna acum recenziile traduse în limba preferată a solicitantului în mod prestabilit.

Acestea sunt toate noile funcții API Locații. Cu toate acestea, Google a promis mai multe îmbunătățiri care vor ajuta la creșterea satisfacției clienților dvs. recurenți și noi. Solicitați ideile dvs. pentru noi funcționalități pe site-ul Google. Și dacă încă vă gândiți dacă să adăugați Google Maps pe site-ul sau aplicația dvs., contactați-ne! Experții noștri în servicii bazate pe locație vă vor ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Source: https://cloud.google.com/blog/products/maps-platform/help-users-discover-more-new-places-api-updates