Soluții de hărți pentru clienți enterprise

Globema dezvoltă și implementează soluții inovatoare bazate pe platforma Google Maps

De ce Google Maps?

Google Maps este cea mai inovatoare platformă de hărți din lume. Cu Google Maps aplicațiile și websie-urile dvs. devin mult mai interesante. Prin acoperirea globală de precizie  și prin comunitatea activă care actualizează zilnic informațiile, hărțile sunt întotdeauna actualizate la zi.   Aflați mai multe despre Google maps.

1000
Utilizatori Servicii Google Maps Lunar
94
Utilizatori Google Maps Platform Au Identificat Imbunătățiri Semnificative în Business
2
Websiteuri & Apps Utilizeaza Google Maps API În Fiecare Zi
1
Globema este primul Google Premier Partner in regiunea CEE

Aveți nevoie de Google Maps pentru aplicația sau site-ul dvs. ?

Google Maps API oferă suport enterprise-ready pentru aplicații de mapping. Google Maps API oferă, de asemenea, un instrument de analiză care permite vizualizarea modului în care vizitatorii interacționează cu hărțile dumneavoastră. Google Maps API oferă funcționalități interesante pentru Web Services (de ex. Geocoding API), suport tehnic gratuit 24/5 și instrumente analitice pentru optimizarea aplicațiilor.
Mai mult, Google Maps Platform poate fi utilizată în aplicații de tip asset tracking, de tip invite only (intranet) și aplicații cu plată.
Dacă sunteți interesați să primiți o cotație de preț vă invităm să ne contactați.

 

Află mai multe

Globema a utilizat tehnologia Google Maps pentru a prezenta date despre rețele pentru companii din domeniile de termoficare, energie și telecomunicații, încă din anul 2009. În prezent, Globema dezvoltă aplicații Google Maps pentru o gama largă de domenii (retail, logistică, turism, bancar și multe altele) ca Reseller Autorizat al produselor Google Cloud pentru clienți enterprise în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Doriți să aflați mai multe despre parteneriatul nostru?

Referințe selectate: