Parteneriatul dintre Globema și Google

Globema a utilizat tehnologia Google Maps pentru reprezentarea datelor de rețea pentru companii din domeniile termoficare, energie și telecomunicații încă din anul 2009. Suntem specializați în produsele Google Cloud și în special în Google Maps.

Globema este singurul reseller Google în regiunea CEE cu statut Google Premier Partner (cel mai înalt statut de parteneriat posibil). Poziția de Premier Partner este cea mai bună mărturie a experienței și abilităților noastre în identificarea cerințelor și nevoilor clienților noștri și selectarea celor mai potrivite soluții Google GEO pentru toate domeniile (real-estate, logistică, utilități și altele). Aflați mai multe despre soluțiile Google Geo

Beneficiile colaborării cu Google Premier Partner:

  • Resurse dedicate de la Google. Globema are acces direct la suport tehnic și specialiști Google. Datorită acestui fapt putem răspunde rapid cerințelor din proiectele noastre și ale partenerilor noștri.
  • Acces avansat la produse și funcționalități viitoare. Globema oferă actualizări despre produse tuturor clienților și viitorilor parteneri.
  • Escalare suport clienți. Datorită contactului direct cu serviciul clienți și suport tehnic clienții noștri beneficiază de cel mai ridicat nivel de suport Google.
  • Publicații. Globema are posibilitatea de a promova cele mai bune implementări Google Maps, de exemplu pe blog, după Case Study. Exemplu: Institute of Logistics and Warehousing sau Colliers International 
  • Echipa Globema este certificată Google Maps. Statutul de Google Partner Premier ne permite să susținem traininguri la același nivel ca și Google Inc.
  • Globema a participat la întâlnirea anuală Google Premier Partner  unde a primit recomandări ca dezvoltator de soluții Google Maps. În plus, Globema a luat parte la testarea și revizuirea viitoarelor produse și funcționalități.

Soluțiile Globema dezvoltate pe Google Maps     Soluții IT