Soluții IT bazate pe Google Maps pentru clienți business

Accesul facil la informațiile geografice și posibilitatea de stilizare și reprezentare simplă a datelor spațiale pot îmbunătăți considerabil procesele de business și pot aduce beneficii importante. Soluțiile specializate dezvoltate pe platforma Google Maps pot fi utilzate pentru operațiunile interne zilnice cât și pentru activități de marketing și vânzări.

Aflați mai multe despre Google Maps.    Înregistrați-vă pentru o prezentare live demo 

Imobiliare

GeoEstate este o aplicație web pentru companiile imobiliare, care oferă suport pentru vânzări on-line și generare de noi clienți prin afișarea inteligentă a investițiilor planificate, în curs de construire și pe cele finalizate.

Aflați mai multe  

Localizare magazine

GeoLocator este o platformă simplă de localizare obiective pe hartă care pemite vizualizarea birourilor, filialelor, punctelor de lucru, centrelor de service și altele.
Aflați mai multe  

Monitorizare și rutare active mobile

GeoTraxx ajută la planificarea și optimizarea rutelor inclusiv date de trafic în timp real.
Aflați mai multe  

Utilități

GeoGrid face accesibile datele geospațiale atât pentru tehnicienii din teren cât și pentru utilizatorii business. Cu GeoGrid, echipele mobile din teren au acces la hărțile cu date din GIS oricând și pe orice dispozitiv mobil.
Aflați mai multe  

GeoMarketing

GeoMarketing vă permite să optimizați business-ul și să răspundeți rapid la schimbările din piață prin identificarea potențialului neexploatat înaintea competitorilor.
Aflați mai multe  

Business View

Street View în interiorul companiei. Business View este o oportunitate unică pentru prezentarea companiei dvs. cu ajutorul imaginilor panoramice 360 interactive.
Aflați mai multe  

Aflați mai multe despre serviciile Globema Google GEO       Serviciile Globema